Schoonheidssalon Annet
Ontspan, Relax & Geniet

Sinds 2019 is schoonheidssalon Annet gestart met huidverbetering. Een van de apparaten is microdermabrasie.  Door middel van diamond kristallen worden de dode huidcellen op een steriele en gecontroleerde manier verwijderd. Tijdens deze behandelingen stimuleren we de huid om de conditie pijnloos en zichtbaar te verbeteren. Het zorgt voor een betere doorbloeding en het aanmaken van collageen. Al na slechts één behandeling voelt de huid zachter, gladder en schoner aan. Na deze behandeling is de huid toegankelijker om werkstoffen op te nemen en zal aansluitend altijd een ampul of masker toegepast worden zodat deze in de diepere huidlagen worden opgenomen. Microdermabrasie is geschikt voor het verminderen van pigment en / of ouderdomsvlekken, (acne) littekens, fijne lijntjes, vergrote poriën, vette huid, futloze en een vale doffe (rokers)huid. Na deze behandelingen zult u merken dat uw huid een enorme boots heeft gekregen en zal de huid er frissen en gezonder uitzien en voelen. 

Microbehandeling uitgebreid 

Duur 60 minuten

Reiniging | Skinpeeler  | Onzuiverheden verwijderen  | Microdermabrasie  | 

Ampul |  Masker insluizen van werkstoffen | Massage met dagverzorging | Sunblock dagcrème

Prijs €62,-

(een kuur behandeling zit maximaal een tussenpose van 2 weken tussen de behandelingen om de huid te kunnen verbeteren)


Microbehandeling Luxe 

Duur 90 minuten

Reiniging  | Skinpeeler  | Onzuiverheden verwijderen  | Microdermabrasie  | Ampul | Masker insluizen met ultrasound  | Massage gelaat nek en schouder  |  Sunblock dagcrème

Prijs €88,-


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij een kuur van 6 behandelingen gratis sunblock anti-age crème en handcrème twv €47,80 

Wilt u meer informatie vraag er dan naar bij de schoonheidsspecialist. We passen alle behandelingen aan op uw huidtype en huidconditie en zullen samen met u een behandelplan opstellen.


Huidverbetering uitleg apparaten.

Skinpeeler:

De skinpeeler is een apparaat dat werkt op basis van galvanische stroom en warmte. Het is vergelijkbaar met een intensieve scrub welke de huid grondig reinigt. Het zorgt voor een betere opname van voedingstoffen, hydratatie, bloedcirculatie en glans. Het verwijdert vlekken, rimpels, puistjes/mee-eters en overtollig talg. De huid ziet er al gezonder uit na de eerste behandeling.


Microdermabrasie:

Microdermabrasie is een techniek die de huid verfrist en vernieuwd. Het is een mechanische peeling waarbij de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen in de onderste cellaag. Zo word oud beschadigd weefsel vervangen. Doordat de oude huidcellen worden verwijderd is het bijzonder toegankelijk voor opname van voedingstoffen. Microdermabrasie is geschikt voor het verminderen van pigment en / of ouderdomsvlekken, (acne) littekens, fijne lijntjes, vergrote poriën, vette huid, futloze en een vale doffe (rokers)huid.


Ultrasound:

Het ultrasound apparaat zorgt voor het insluizen van werkstoffen en wekt door middel van een  ultrageluidfrequentie een hitte energie op in het lichaam. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd , werkt de stofwisseling sneller, is er een betere doorstroming van het bloed en het lymfevocht, worden de dieper liggende cellen geactiveerd en wordt het afweersysteem verbeterd. Het masseert de huid waardoor deze de werkstoffen beter absorbeert en het lost onderhuids vet op waardoor oogzakken en donkere kringen onder de ogen worden bestreden. Eventueel ook toe te passen als extra bij de andere gelaatsbehandelingen bijvoorbeeld de uitgebreide behandeling. Meerprijs €9,95 incl. gelvliesmaker


Galvanisch iontoforese:

Galvanisch stroom zorgt ervoor dat de afgifte van werkzame stoffen van huidproducten door middel van wisselstroom dieper in de huid doordringt. De actieve stoffen worden met meer dan 70% beter opgenomen. De huid raakt beter doorbloed, de poriën verfijnen, de huidspanning vermindert, terwijl de huid zichtbaar gladder, voller en minder kwetsbaar is. Door toevoeging van specifieke werkstoffen kan elk huidprobleem gericht aangepakt worden: of het nu gaat om het vervagen van rimpels, de aanpak van acne, het laten slinken van wallen of het opfrissen van de rokershuid. Eventueel ook toe te passen als extra bij de andere gelaatsbehandelingen bijvoorbeeld de uitgebreide behandeling. Meerprijs €9,95 incl. gelvliesmaker


Hoog frequent:

Hoog frequent zet zuurstof om in ozon wat zorgt voor anti bacteriële werking(ontstekingsremmend). Het masseert de huid dat de opname van de actieve werkstoffen door de huid verhoogt en de bloedsomloop en de stofwisseling van de huidcellen stimuleert waardoor de huid geprikkeld wordt zich te herstellen.


Borstelapparaat:

Zorgt voor een natuurlijke frisse, gladde huid. Maakt de poriën grondig schoon.


Vacuümzuigapparaat:

verwijderd het vuil dat in de huid zit en zorgt ervoor dat de huid er fris uitziet. Het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en zorgt voor een strakke huid. Teven verhoogt het de bloedcirculatie en de circulatie in de lymfevaten, het voed de huid en verwijderd schadelijke stoffen uit de huid.